22667
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22667,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Sloepen

Het viel designer Ingrid van SecondaVita op dat mensen hun sloep of boot met zorg uitkiezen en veel aandacht besteden aan type, vermogen en gebruikscomfort. Pas in een later stadium kijken ze naar de uitstraling, terwijl dat toch een belangrijk stukje beleving van met name het sloepvaren is. Helemaal als de kussens en dekens aan boord zijn aangepast aan de kleuren en stijl van de sloep.
Dat levert altijd blije gezichten op!

 

Dus wil je deze zomer het standaard patroon van vlaggetjesmotieven en sobere tinten doorbreken, kies dan voor SecondaVita.

 

Wij maken voor zoiets persoonlijks als een sloep altijd custom-made. Het geheel kan eventueel worden afgemaakt met stijlvol geborduurde bootnaam of logo’s.

Het leuke van het product is dat het zowel stoer, robuust en de juiste nautic feel heeft, maar tegelijk door de juiste stof keuze ook heel tijdloos en stijlvol kan zijn.

Laat ons voor jouw sloep of boot een mooi passend set maken en neem contact met ons op via de Contact pagina. We staan je graag vrijblijvend bij met advies over kleur en materialen om jouw boot die uitstraling te geven die bij jullie past !