Secondavita | Trouwringen & SecondaVita
21785
single,single-post,postid-21785,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
  • SecondaVita_Trouwringen
  • trouwringkussentjes

Trouwringen & SecondaVita

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven.  Deze bijzondere dag blijft je altijd bij. De speech, het ja-woord, de kus en natuurlijk de ringen.

Dit zette Ingrid van Leeuwen, eigenaresse van SecondaVita, aan het denken. Met haar bedrijf maakt ze unieke stijlvolle kussens, dekens en bedloper-sets van gerecyclede materialen. Zo ook voor een specifieke gebeurtenis als een doop of trouwerij. “Voor een kennis had ik een ringenkussentje gemaakt, met reepjes van de trouwjurk-stof erin verwerkt. Dat was een enorm succes. Het blijkt een prachtige herinnering aan dat ene speciale moment te zijn. Het unieke kussentje, gemaakt van ‘iets ouds’ waardoor het ‘iets nieuws’ is geworden, past goed bij de trouwtraditie,” lacht Ingrid. “Daarnaast betekent SecondaVita, een tweede leven; samen ga je een nieuw leven in.
Wil jij ook zo’n mooi Trouwring Kussentje voor jouw speciale dag, kijk dan in onze webshop of er een ontwerp van jouw smaak tussen zit.  Bestellen op maat en naar eigen ontwerp kan ook. Mocht je een bepaalde kleurstelling, stof of materiaal willen, alles is mogelijk, aangezien elk product hand-made in ons atelier gemaakt wordt.

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe gemeentehuis in Lochem, boodt SecondaVita het eerste daar trouwende paar een trouwringenkussentje aan.  Zie hier het artikel.